SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF IBF
Innebandy

Välkommen till HJ

Är du kille, 16-20 år och sugen på att spela juniorinnebandy så sök dig till Segeltorps IF IBF juniorlag i HJ Div 3. Kul träning och mycket speltid garanteras!

Ja, ja
2024-02-10 18:57

Lördag och match I kvarnbergshallen för omväxlings skull. Positivt eller inte? 

Nja åter igen 2 sjukdom på matchdag...redan tunnt med folk gör detta jobbigt. Snabbt samtal till Elliot i bil på väg hem från match, på med kortbrallor och lånade skor, dags att spela ute...

Så 9 spelare 1 målvakt, Nacka mönstrar 16 spelare för säkerhets skull.

Vi gör efter omständigheterna en bra match, eller iallafall period 2 och 3. Period 1 är inget att komma ihåg. 

Jag var impornerad av vår 08:a kedja, mycket bra defensivt spel mot väldigt högkvalitativt motstånd.

 

Nu är det 1 månads, läketid?,  uppehåll så vi hoppas på full trupp till de avslutande 2 matcherna.

Gulp vad händer
2024-02-04 20:57

Söndag i Älta, manfall, igen. 9 utespelare och en målvakt, vår andra målvakt är en av de 9 utespelarna. 

Förra mötet gick lite enkelt och det finns något som heter underskattning...de senare matcherna så har inställningen från start varit kanon, fullt påslag från nedsläpp, så icke idag...1-1 efter 1 period, ingen flåsar, inte Älta heller, de är 7 utespelare...Vi ligger under med 3-2 efter 2 perioder.

Det tog 50 minuter innan vi började spela innebandy, spring och passa bollen. Då kommer målen också. Men vi lyckades ändra inställning till 3:e och det ska vi vara nöjda med. Men segern satt långt inne.

 

Aaaarrrgggggghhhhh
2024-01-28 15:44

Ny söndag i Glömstahallen, Wärmdö på besök. Segeltorp mönstrar 3 kedjor 2 backpar 2 målvakter. Jag kommer inte ihåg när det hände sist. 3 kedjor, då finns det risk att man får sitta länge på bänken, men icke så. Bra tempo och bra bytesdisciplin.

Vi kommer med bra inställning, 1-0 efter 28 sec. En grym 1:a period följs upp av en bra 2:a period. 5-2 inför sista.

Wärmdö växlar upp, paniken sprider sig ju mer klockan går. Urk, kvitterat med 3 min kvar. 

Känns som en förlust, men en bra match, Wärmdå låg 2:a i serien så vi ska var nöjda, men nöjdheten infinner sig inte riktigt.

Är det möjligt
2024-01-20 19:47

Ibland undrar man, sen sjukdom. Ok spela med 3 backar fungerar. Uppvärmning, stukad fot...nu 8 utespelare. Vi hade för 2 gången i historien 2 målvakter. På med kortbrallor och en lånad klubba. Nu 9 utespelare. Grym start 1-0 i första bytet. 

Tyvärr hade Tungelsta några kliniska avslut, men vi spelar bra, mycket avslut från slottet, men de hade en stekhet målvakt.

3:e börjar...muskelbristning baksida lår...8 ute...

Men spelmässigt ett steg i rätt riktning. 

2024 skulle bli något nytt
2024-01-20 19:43

men tyvärr så har vi startat 2024 lite som det har sett ut. Första matchen 7 januari, 3 veckor med stängda hallar...stekheta var vi inte. 2 usla perioder och godkänd 3:dje räckte inte hela vägen. Lite desperation gjorde det spännande tillslut. Dock uddamålsförlust. FBI kom undan.

 
Sponsorer