SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF IBF
Innebandy

Välkommen till P07/08/09

Segeltorps IF Innebandy P07/08/09 är ett lag bestående av både erfarna och nya spelare. Vi tränar tre gånger i veckan och spelar matcher på helgerna i två olika serier. Om du har spelat innebandy tidigare eller spelar just nu men söker ett nytt lag så är vi laget för dig!

En fantastisk insats mot Salems IF i helgen
2024-01-23 11:38

I helgen som gick så välkomnade vi serieledarna Salems IF till Glömstahallen. Vi har historiskt sett haft väldigt svårt att både göra mål och försvara mot Salems snabba passningsspel och vassa avslut. De senaste två matcherna har slutat med stora förluster. Efter en höst av hård träning så var det upp till bevis! Kan vi rå på Salem och få stopp för deras spel? Svaret är ja!

 

Vi tar snabbt ledningen i en händelserik match som bjöd på både powerplay och straffar (Anton G bjuder på en snygg dragning som helt ställer målvakten). Salem trycker på och får in några mål men tack vare ett inspirerat försvarsspel så håller vi undan och matchen slutar till sist 3-3. För Segeltorps del är detta endast säsongens andra poäng, men även ett bevis på att vi kan bjuda på tufft motstånd och bra spel mot seriens bästa lag.

 

Nästa helg väntar Huddinge! Blir det en poäng till kanske?

Lätt är lätt men medel är svår!
2023-11-07 10:12

Nu när säsongen varit igång ett tag så kan vi konstatera att lätt är lätt men medel är svår! Den här säsongen spelar vi i Mörkröd Lätt och Mörkröd Medel.

 

I Mörkröd Lätt har vi spelat fyra matcher och gått vinnande ur tre och spelat oavgjort i den fjärde. Lätt är lätt, men ändå på en bra nivå. I helgen väntar match mot Skogås/Trångsund. Blir det en vinst till?

 

I Mörkröd Medel har det varit tuffare. Efter en storförlust mot Salem i premiären så har vi spelat två jämna matcher mot Huddinge och Nacka, men gått förlorande ur båda. I helgen spelade vi match mot IFK Haninge och efter en otroligt jämn match kunde vi konstatera att det stod 2-1 på tavlan och en första vinst för Torpet! Nu har vi paus ett tag och laddar upp inför mötet med FBI Tullinge den 25/11. Vi siktar på revansch efter förlusten i slutet på förra säsongen!

Premiären avklarad!
2023-10-02 12:13

I helgen hälsade vi Visby IBK välkomna till Kvarnbergshallen för en match i serien Pojkar Mörkröd Lätt. Det spelades en jämn match där det stod 2-1 till gästerna ända fram till näst sista minuten då Segeltorp lyckades kriga in ett kvitteringsmål. Matchen slutade rättvist 2-2.

 

Nästa helg väntar FBC Sollentuna på Mörkröd Lätt och Salems IF på Mörkröd Medel!

Tullingecupen
2023-08-30 14:32

I helgen var vi iväg och spelade i Tullingecupen. Vi spelade i gruppen för spelare födda 2007 och 2008, men hade själva främst med spelare födda 2008 och 2009. Trots väldigt tufft motstånd gjorde vi några riktigt bra matcher:

 

Duvbo Segeltorp 1 - 0
Segeltorp Vallentuna 8 - 1
Segeltorp AIK 1 - 4
Nacka Segeltorp 3 - 3
Nykvarn Segeltorp 4 - 3

 

Resultatet bådar gott inför seriestarten! Nästa utmaning är Bäst i Stan 16 och Sollentuna Floorball Cup!

Innebandy utomhus!
2023-08-18 07:49

Igår var vi och spelade 3 vs 3 på den lilla utomhusrinken för innebandy vid Sörskogens IP. Vädret var bra, konditionen likaså! Dagen avslutades med korvgrillning.

 
Sponsorer